Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

dinsdag 14 december 2010

Bewust Leven, Bewust Werken.

Gemiddeld genomen brengt een werkende mens 8 uur op zijn werkplek door. Een werkplek in een gebouw, een werkplek thuis of een werkplek onderweg.
Deze werkplekken zijn bijna allemaal voorzien van de nodige apparatuur die zorgen voor Elektromagnetische velden en straling. Ook de luchtkwaliteit is niet altijd om over naar huis te schrijven.

Hoe fijn zou het niet zijn om eens wat bewuster met deze werkplek om te kunnen gaan en een gezonde werkplek te realiseren. Een werkplek die ontdaan is van alle ziekmakende elementen die er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit, je concentratie omlaag brengt en die zorgt dat je om 4 uur aan de Cup a Soup MOET. Anders hou je het niet vol.

Die mogelijkheid bestaat al heel lang. Alleen moeten we daar wel eerst even aan wennen. Want zomaar iets kopen wat je gezondsheidtoestand drastisch verbeterd, dat doe je niet. Liever maar een pilletje van de dokter.

Nou, vanaf nu is het mogelijk om gedurende vier weken te wennen aan goed voelen.
Prevent Care Woonbiologie stelt een werkplekverbeteraar ter beschikking tegen een kleine vergoeding om te ervaren wat een Gezonde Werkplek is.
Na vier weken heb je dan de keuze, teruggeven en weer terug naar af, of doorgaan. Dan kan je de oplossing aanschaffen waarbij de vergoeding die betaald is, verrekend wordt.

Lijkt je dit nou wat, neem dan contact op. Wie het eerst komt,....

Meer weten? Bel me op 076-5032430

Wie is de eerste?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten